Select Page

NUET – Acid Pauli / Mira / Fabian Tanz

15/04/2023

22:00 - 05:00

Berns Ballroom

Berzelii park 9, 111 47 Stockholm

NUET presenterar

ACID PAULI, MIRA & FABIAN TANZ

 

Acid Pauli är Martin Gretschmanns klubborienterade liveset. Det har under åren förvandlats till ett avancerat DJ-framträdande, som inte bara innehåller techno och house utan ett brett utbud av musik över genrer bortom dansmusik. Som en mångsidig musiker är Martin lika bekväm med att uppträda på Techno Clubs i New York eller Ibiza som han producerar radiospel och skriver filmmusik.

Mira är den där sällsynta sortens DJ vars musik omedelbart kan transportera dig in i hennes värld – en midnattscirkus i Berlin, där tiden tappar all definition och allt blir möjligt. Hon började DJ:a 1996 och blev snabbt framträdande som en del av den växande underjordiska technoscenen runt Leipzig och Halle/Saale. Hennes hängivenhet för sitt hantverk och naturliga talang gav snabbt resultat med en rad snabba framgångar, vilket ledde till att hon i hög grad formade den elektroniska musikscenen i östra Tyskland från den tidpunkten.
För första gången någonsin ser ni båda två på samma line up i Stockholm och som om det inte vore nog kommer vår egna Fabian Tanz att öppna kvällen inne på i stora salongen på Berns.
Denna kväll kommer bli magisk – en dans i kalla April under takkronorna på en av Stockholms äldsta venues.
LINE UP
Acid Pauli
Mira
Fabian Tanz
NEU
Nassim Mehran
Surfface
Vi reserverar oss för eventuella ändringar.
20/ID