Select Page

NUET – CamelPhat

05/04/2024

22:00 - 05:00

Berns Ballroom + NEU

Berzelii Park

NUET presenterar CAMELPHAT

CAMELPHAT är i nuläget en av världens största akter. De har lyckats bygga sin karriär genom att ha en av dansmusikens största hits “Cola” i modern tid utan att tappa en uns av sin kredibilitet. Faktumet är att trotts att de närmar sig billiontals streams är de mer dedikerade att styra dansgolv än någonsin.

Uppvuxna i Liverpool där båda medlemmarna, Dave Whelan och Mike Di Scala, bildade CamelPhat 2006 och har släppt musik och spelat på fester sedan dess. Snabbspolat framåt några år började saker och ting hända på riktigt. 2014 spelade Pete Tong och Annie Mac deras låt “The Act” på radion och 2017 släppte de två singlar på Green Velvets label Relief Records, bland annat “Cola”. Då gick allt från noll till hundra! “Cola” blev helt enkelt en av modern tids största houselåt. På bara några år har CamelPhat blivit en av världens största akter inom elektronik dansmusik där de headlinar världens största klubbar och festivaler, bland annat AFTERLIFE med Tale Of Us som de även samarbetat med. De är albumaktuella och förra året startade de sin egna residensklubb på Ibiza.

Nu är det äntligen dags för Stockholm att få uppleva CamelPhat på riktigt. Fredagen den 5 April kommer de till Berns för att göra sin största klubbspelning på Svensk mark hittills och vi kunde inte vara mera pepp. För att göra kvällen ännu mera grym har vi bjudit in en av Stockholms hetaste namn just nu, LAYER J som kommer öppna stora dansgolvet innan duon från Liverpool går på.

20 år ID