Select Page

NUET – Ida Engberg & Brina Knauss

30/04/2023

22:00 - 04:00

Berns Ballroom

Berzelii park 9, 111 47 Stockholm

NUET presenterar:

Ida Engberg & Brina Knauss 

** BILJETTER UTE NU – VALBORG 30/4 är en Söndag, röd dag dagen efter på måndag 😉 **
Ida Engberg är inte bara ett av Sveriges största och mest legendariska namn inom Techno, hon är även ett av världens främsta namn och toppar de största festivalerna och klubbarna världen över. Nu återvänder Ida till hemstaden Stockholm för första gången på evigheter för att göra sin första spelning NUET. På Valborg 30/4 kommer ingen annan än IDA ENGBERG för att leverera som ingen annan i stora salongen på Berns!
För att göra kvällen ännu mer speciell flyger vi in Slovenska BRINA KNAUSS som kommer till Stockholm för första gången för att dela kväll med Ida. Brina har på oerhört kort tid uppnått stor internationell succé och hennes sets är hypnotiskt drivande av melodisk techno som injicerar oss med själ och känsla. Vi kunde inte vara mer peppade över att ha henne med oss denna kväll.
Linn Stern borde inte vara okänd för någon som är insatt i klubbstockholm och ni har sett henne hos oss förr, även om det var ett bra tag sedan. Ni ser henne öppna stora golvet på Valborg innan Brina och Ida. Det kommer bli en magisk kväll. Missa inte att säkra din biljett nu.

Line up:
IDA ENGBERG
BRING KNAUSS
LINN STERN

Bordsbokning: table@studiosven.se
20 år / ID