Select Page

NUET – Stephan Bodzin (Live)

30/04/2023

22:00 - 04:00

Trädgår'n

Nya allén 11, 411 38 Göteborg

NUET presenterar:

STEPHAN BODZIN LIVE

** BILJETTER UTE NU **
Vi hoppas ni är redo för en episk kväll på Valborg Söndag 30 April när NUET har sin premiär på Trädgår’n. Under 2023 kommer NUET genomföra ett antal kvällar på Trädgår’n och vi startar året med ingen annan än Stephan Bodzin!
Bodzin är ett av de största namnen inom melodisk techno och är ett av de största namnen på alla Afterlife spelningar världen över och han har spelat på världens största festivaler och klubbar. Nu senast sålde han ut sin spelning på Berns i Stockholm för andra gången i rad men nu är det äntligen dags för honom att ta sig ann Göteborg och Trädgår’n för första gången. Förvänta dig inget annat än hypnotisk melodier, grymma dropp och tunga basgångar. Afterlife techno när den är som allra bäst!
För att göra kvällen extra grym kommer hans fru, Luna Semara öppna dansgolvet med drivit melodisk techno samt att Göteborgs egna Ito Cekaj & Rasange kommer öppna.
Detta är början på något extra och ingenting du vill missa. Biljetter finns ute nu, köp din nu så ses vi 30 April på Trädgår’n!
LINE UP
– Stephan Bodzin Live (Herzblut/Bremen)
– Luna Semara (Herzblut/Bremen)
– Ito Cekaj & Rasange (Trusted Tracks)
20 yrs / ID